Firmele care fac lucrari pe strazile din Piatra- Neamt, sunt obligate prin Hotarare de Consiliu Local sa refaca toata banda pe care au spart asfaltul.

Hotararea a fost adoptata ieri in sedinta ordinara de CL. Cele mai multe interventii pe partea carosabila le fac furnizorii de utilitati (apa, gaz, electricitate). De departe, cele mai mari distrugeri le lasa in urma Apaserv.

Obligatia de a readuce partea carosabila la starea initiala exista si pana acum, insa doar pe portiunea in care fusese spart asfaltul, adica o carpeala care nu rezista mai mult de 24 de ore. Prin Hotararea de ieri, carosabilul va trebui refacut pe întreaga bandă de circulație.

De altfel, inainte de sedinta de CL de ieri, furnizorilor de utilitati le-au fost aduse la cunostinta noile conditii intr-o intalnire cu primarul Chitic la sediul Primariei si li s-a pus in vedere ca pentru lucrările de investiții ale rețelelor edilitare, extinderi, modernizări sau înlocuiri care se realizează cu afectarea rețelei stradale a municipiului este obligatorie refacerea carosabilului pe toata lățimea benzii/benzilor de circulație care au fost afectate de lucrările de săpătură.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.