PNL a boicotat si sedinta de constituire a Consiliului Judetean Neamt dupa ce, dimineata au biocotat-o pe cea pentru constituirea Consiliului Local Piatra- Neamt.

Sedinta a inceput la ora 14 si nu au fost prezenti decat 21 de consilieri din 35. Pentru ca sedinta sa fie statutara si pentru ca noul consiliu sa fie constituit, ar fi trebuit sa fie prezenti minim 24 de consilieri judeteni.

DSC_0013

Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, a calificat in termeni duri boicotul PNL-istilor intr-o declaratie de presa: ”Aceste gesturi sunt o sfidare la adresa cetatenilor. PNL desconsidera cetatenii acestui judet. La PNL Neamt este o gasca de baieti, carora le este frica sa nu preluam noi conducerea si sa scoatem la iveala modul in care au cheltuit ei banii cetatenilor cat au fost in fruntea acestui judet. Nu vor scapa, ii asigur. Dupa ce ne vom instala la conducere, vom arata oamenilor toate contractele lor si cum au cheltuit banii publici.

13518226_513167282199986_84677610_o

Dupa sedinta, pe holurile cladirii Consiliului Judetean se comenta in fel si chip boicotul PNL, iar Luminita Varlan a tratat problema in mod ironic: ”Asa de tare am imbatranit incat am fost astazi la doua intalniri si nu a venit nimeni la niciuna”, facand aluzie si la sedinta de constituire a Consiliului Local Piatra- Neamt.

Nu stim exact scopul acestor gesturi ale PNL si putem doar banui dar, pentru moment ne abtinem sa facem speculatii, pentru ca deja s-au lansat foarte multe scenarii. Cert este ca asemenea tertipuri fac rau doar comunitatii si demonstreaza inca o data ca pentru politicieni calculele politice si functiile sunt mult mai importante.

Prin urmare, conform legii si dupa cum a anuntat si reprezentantul Prefecturii, urmatoarea sedinta va fi marti, 28.06.2016, atat la Consiliul Judetean cat si la Consiliul Local, sedinte care pe surse, aflam ca este posibil sa fie boicotate din nou de catre PNL-isti.

Ionut CORFU

DSC_0009 DSC_0018

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.