Actualizare: Primele imagini de la dificila misiune a pompierilor, de extragere a cadavrului din fantana de aproximativ 14 metri adancime (sursa foto: ISU Neamt)

Un cadavru a fost gasit intr-o fantana astazi (13 septembrie), in jurul orei 18:00, la Scaricica in comuna Alexandru cel Bun.

Pentru a fi scos trupul, politistii au solicitat interventia pompierilor ISU Neamt, iar la fata locului au fost trimise trei echipaje de pompieri cu o autospeciala Multirisc, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț.

Se banuieste ca este vorba despre un barbat din localitate disparut in urma cu mai bine de 30 de zile, care era cunoscut ca suferind de unele afectiuni psihice. El a fost cautat pana in urma cu aproximativ 3 saptamani, insa nu fusese gasit. Din cauza starii avansate de descompunere, nu s-a putut stabili cu exactitate identitatea lui. La ora redactarii, erau asteptati sa ajunga la fata locului membri ai familiei celui disparut, pentru a se incerca reunoasterea cadavrului si a se stabili daca este una si aceeasi persoana.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.