O casă cu parter și mansardă, a fost distrusă într-un incendiu izbucnit duminică, din cauza amplasării greșite a unor substanțe combustibile, lângă o sursă de căldură.

La ora 16:53, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată în localitatea Buruienești din comuna Doljești. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Doljești.

La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la parterul unei case P +M, parțial la acoperiș și terasele exterioare cu posibilitatea propagării la alte construcții din vecinătate.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 150 mp din acoperișul casei (construit din lemn și acoperit cu tablă), acoperișul terasei exterioare pe o suprafață de aproximativ 50 mp, elemente de tâmplărie (uși și ferestre) de la 8 încăperi, mobilier, materiale textile, și bunuri de uz gospodăresc.

Amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.