La Târgu Neamț se pregateste cel mai tare Iarmaroc Moldovenesc, cum l-au numit organizatorii. Vor fi 6 zile de show-uri si distractie, care incep sambata 28 mai si se incheie pe 2 iunie. Locul desfasurarii este fostul Obor din oraș, pe strada Nucilor, in apropiere de Casa lui Creangă.

In fiecare seara, atmosfera va fi intretinuta de cunoscuti artisti romani. In prima seara canta Madalina Manolache si Andrada. Pe 29 mai- Los Anonimos si Lorenna, pe 30 mai- Viorica Macovei, pe 31 mai- Mirela Ursache si Nicoleta Buga, pe 1 iunie- Mihai Traistariu, iar 2 iunie- Carmen Serban.

Iarmarocul Moldovenesc de la Targu Neamt, este pregatit nu doar pentru cei mari, ci si pentru cei mici, acestia putand sa se bucure si de un bâlci cum era odinioară, cu iujuri, căluți, Sky Lift, jocuri mecanice, dar si standuri cu jucarii, dulciuri si produse culinare, de care evident, se va bucura toata lumea.

Locul desfasurarii Iarmarocului Moldovenesc, este pus la dispozitie de Primaria Targu Neamt si Civitas SRL, iar distractia si spectacolele sunt asigurate de SC Piatra Land Parc.

Andrada și Mihai Trăistariu au transmis deja, că vor face show-uri de zile mari:

I.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.