La Inspectoratul Scolar Judetean Neamt, geme patriotismul prin toate birourile, iar nationalismul se revarsa prin toti porii mai marilor invatamantului nemtean. Cu ocazia Centenarului Marii Uniri, niste minti stralucite s-au gandit sa denumeasca un festival de muzica patriotica, in limba engleza: ”ArtHistoryFest 2018”. WTF! spunem si noi, ca sa pastram registrul lingvistic al celor de la ISJ si ne consolam totusi cu gandul ca se putea si mai rau, adica sa se cante ”Treceti batalioane romane Carpatii” pe ritmuri de manele. Dar timpul nu-i pierdut, pana la Marea Sarbatoare se mai pot organiza festivaluri.

COMUNICAT DE PRESĂ ISJ Neamt:

FESTIVAL DE MUZICĂ PATRIOTICĂ  – ArtHistoryFest 2018

Inspectoratul Școlar Județean Neamț în parteneriat cu Asociația Profesorilor de Istorie Neamț, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț, organizează Festivalul de muzică patriotică ArtHistoryFest 2018, festival care face parte din Programul I.S.J. Neamț, CENTENAR 2018-NT și se va desfășura sub formă de concurs având următoarele secțiuni: interpretare folclor, interpretare folk, interpretare corală.

Evenimentul va avea loc în zilele de 1 și 2 iunie 2018, pe platoul Curții Domnești din municipiul Piatra Neamț, începând cu orele 17.00.

Vă așteptăm alături de noi!

Ionut CORFU

 

 

 

Inspector școlar,

Prof. Elena PREDA

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.