Deputatul Iulian Bulai a reusit din nou sa încinga spiritele, cu o postare pe facebook. De data asta, subiectul abordat de deputatul USR este prăbușirea cascadei Bigăr. Acesta incearca sa minimalizeze incidentul si lanseaza o invitatie turistilor sa viziteze cascada Duruitoarea de pe Ceahlau, ca si cum surparea cascadei Bigăr nu ar fi o asa de mare pierdere, ba chiar din contra, este un avantaj pentru turismul din Neamt, desi cascada Bigar este unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice chiar si la nivel international si este supranumita perla turismului din Banatul Montan.

Mai mult, Bulai incearca sa fie ironic si sa conteste frumusetea casacadei Bigăr, afirmand ca pozele din locul respectiv erau modificate in Photoshop, adica in realitate, cascada nu era chiar asa de impresionanta. Evident, efectul opiniilor lui Bulai nu putea sa fie decat unul negativ, mai ales ca pe langa imensa pierdere pricinuita de distrugerea unui obiectiv atat de cunoscut, mai are de suferit si economia locala care se cladise in jurul faimei de care beneficia cascada.

In replica, Gheorghe Piperea, unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Romania, distribuie postarea lui Bulai si adauga: ”Priviti cum arată un dobitoc la scara unu pe unu

 

Ca de obicei, comentariile la postarea lui Bulai sunt dintre cele mai acide. Mai jos, cateva exemple:

Paul Runcan“Bă nașpa de Bigăr… csf ncsf… uite ceva cascadă random în capătul celălalt al țării, e la fel de frumix” – Bulai, 2021, colorized.

Man, ți-e rău dacă nu te faci de căcat măcar o dată pe săptămână? Puteai să zici și tu de cât de păcat e că s-a prăbușit, puteai să zici și tu de ce intenționezi să faci ca să nu se mai prăbușească și alte monumente, puteai măcar să aștepți câteva zile cât să le treacă supărarea fraierilor care țin mult la rezervația aia.
Oana Lee Doamne, trebuia sa avem si noi un personaj din asta in Parlament, altfel ne plictiseam rau de tot. Asa macar saptamanal radem cu dumele dlui deputat Bulai. Viitorul suna bine!

Rosnoveanu Anca Nu știu cine ar mai putea să aibă pretenții de la tine.

Cascada Bigăr este doar o mică parte a ceea ce Caraș-Severin poate oferi turistului, singurul județ din România cu 4 Parcuri Naționale.
Problema ta de bază ar fi să votezi Legea Parcurilor Naționale scrisă de Mihai Goțiu, să nu se mai facă masacru de păduri în Cheile Nerei – Beușnița, în toate parcurile din România! De ce nu are legea susținere parlamentară?!
Horia HalbedelMa bucur ca mi-am făcut viza de flotant și nu am votat în Neamț. Nu se poate ca primul om de pe listele pentru parlamentare din partea USR să fie atât de prost…
Delia Cojenelu Bubulaie, laie, bucalaie! Ai ratat, din nou, ocazia de a tăcea. Ai stârnit, in schimb, o cascadă de kkt. O să-i spunem Bulaitoarea!
Gabriel Acostachioaei Bāi bāiatule, da’ tu esti tont tare! Dacā nu poti învata sā comunici, învatā mācar sā taci!
Andrada Hayek Nenea, nu esti funny deloc! Daca asta ti’a fost intentia, iar te’ai facut de
kakao
George Murariu Te-ai facut de cascada Iulian Bulai! Se vede ca daca intri in politica .ula si prefectura is cam acelasi lucru, limbarita de doi lei.
Daniel Arman Ești un dobitoc ! Ti-o inundat ultra violentele retina prin ochelari și ți-o prăjit puținul ăla creier ! N-ai haz și fiecare loc e frumos in felul lui, ca sa ajungi tu un incult sa faci mișto de o atracție turistică, sa spunem așa!
Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. D-le ziarist Corfu nu-i mai faceți atâta reclamă acestui SPECIMEN care ne face de rușine pe NOI NEMȚENII…….
    Se face destul de CACAO pe rețelele de socializare…. BLEEEEEHHHHHHH ………..
    HUUUUUOOOOOOOO……….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.