Imediat dupa trecerea Spitalului Judetean Neamt in subordinea Ministerului Sanatatii, deputatul PNL Mugur Cozmanciuc, face o declaratie care anunta schimbarea directorului, la doar cateva zile dupa ce a fost numit pe functie ca interimar. ”Si la Neamt trebuie sa renuntam la managerii numiti dupa bunul plac”, spune Cozmanciuc. ”Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț trece în subordonarea Ministerului Sănătății. În spital vor fi aplicate toate protocoalele sanitare aflate în vigoare pentru ca personalul medical să fie protejat și să își poată desfășura activitatea în condiții de siguranță.

Totodată, aș vrea să atrag atenția că și la Neamț trebuie să renunțăm la managerii numiți după bunul plac, având în vedere că s-a văzut până acum că lipsa de viziune unitară au transformat Spitalul Județean într-un loc în care oamenii intră cu frică să nu iasă mai bolnavi”, a declarat seara trecuta Mugur Cozmanciuc.

Conform unei ordonante de guvern, de ieri, Spitalul Judetean Neamt a trecut din subordinea CJ Neamt in subordinea Ministerului Sanatatii. Actualul director este in functie de pe 4 aprilie, iar numirea sa a fost aspru criticata, intrucat este inculpat intr-un dosar penal pentru frauda cu fonduri europene.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.