Florentina Luca Moise, șefa Inspectoratului Școlar Județean Neamț, a marcat începutul noului an școlar, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfinții Împăraţi Constantin şi Elena”. La ceremonia de deschidere a cursurilor, a participat și mitropolitul Teofan. ”Am început anul școlar, punând în piept elevilor floarea națională a României- Bujorul românesc, în binecuvântarea mitropolitului Teofan”, transmite Florentina Luca Moise. Ea a mai fost prezentă la deschiderea noului an școlar, la Școala de la Gîrcina și la Școala de la Dumbrava Roșie.

 

Astăzi, 11 septembrie 2023, școlile își deschid porțile pentru a scrie un nou capitol din viața noastră. Să pășim cu încredere în acest an școlar! Să menținem vie Echipa învățământului nemțean, formată din inspectori școlari, directori, cadre didactice, personal didactic auxiliar și nedidactic, părinți și elevi!
Transmit colegilor directori aprecieri pentru modul în care au pregătit unitățile de învățământ pentru a primi elevii, iar managerilor noi le doresc succes! Împreună, să facem din școlile nemțene adevărate medii în care valorile să fie recunoscute, performanțele să devină firesc, încurajarea să reprezinte modalitatea de a progresa!
Dragi dascăli, transmit către Domniile voastre distinse aprecieri, să fiți sănătoși, inspirați, răbdători cu elevii, să trăiți bucuria de a fi pentru tineri reale modele de curaj, demnitate și responsabilitate!
Stimați părinți, vă doresc un an școlar în care copiii dumneavostră să vină acasă cu satisfacția lucrului bine învățat, cu încrederea că școala în care merg este cel mai bun mediu de dezvoltare!
Iubiți elevi, către voi mă îndrept atât ca mamă, cât și ca reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean Neamț. Pentru voi vom fi neobosiți, vă vom susține pe drumul către maturitate! Succes, copii nemțeni! Să vă împliniți dorințele, visele, destinul, cu încredere în dascălii voștri și cu recunoștință pentru părinții care vă susțin! Vă sunt mereu alături!
Colegilor mei inspectori le mulțumesc pentru susținere, pentru spiritul de echipă, pentru eforturile și profesionalismul cu care au gestionat toate sarcinile primite! Mă bucur să vă am alături în noul an școlar! Vă doresc sănătate și putere pentru toate câte vor fi!
Vă urez tuturor un nou an şcolar bun, plin de realizări, pe măsura muncii şi aşteptărilor! Să ne țină Dumnezeu deschiși la tot ce este nou, frumos, de folos pentru copiii pe care îi formăm împreună!”, este mesajul Florentinei Luca Moise, la debutul noului an școlar.
I.C.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.