Horizon Events este denumirea sub care doi tineri din Piatra Neamț s-au asociat și au organizat în ultimul an cele mai tari petreceri cu tematică muzicală din Piatra Neamț.

Horizon Events este pe cale să devină un brand, pentru că toate show-urile organizate în Piatra Neamț sub această siglă, au fost un real succes, și asta, pentru că Alexandru Mincu (19 ani) și Sebastian Caia (24 de ani), și-au propus să reanimeze viața de noapte din oraș, care la un moment dat, au observat cei doi, devenise destul de monotonă.

Alexandru Mincu și Sebastian Caia- Horizon Events

Astfel, pentru a satisface o gamă mai largă de gusturi muzicale, au fost create și 3 subdiviziuni de party-uri, fiecare cu specificul ei:

  • Manelian
  • Retro-you
  • Alcolemia (trap plus manele- cu adresabilitate publicului tânăr)

Petrecerile organizate până acum în Piatra Neamț, au avut loc la Tequila Bowling, la Signature by Diva (Săvinești) sau la Hotel Central, unde la un ultim astfel de show, Retro-you, au fost peste 500 de oameni.

La început, pe când avea doar 18 ani, Alexandru organiza singur astfel de petreceri. ”Mi s-a părut că viața de noapte din Piatra Neamț este destul de anostă și m-am gândit că ar tebui să fie cumva reanimată. Așa că m-am decis să organizez petreceri tematice’’

Ca orice început, nu a fost prea ușor, însă ulterior, Alexandru avea să-l cunoască pe Sebastian, și cei doi și-au unit forțele. ”Am aflat de proiectul lui Alex. La acel moment, organizase singur 4 sau 5 petreceri. Mi-a plăcut ideea și m-am descis să îl ajut, vânzând bilete pentru evenimentele organizate de el. Astfel, numărul participanților la party-uri a început să crească și am decis să ne asociem. De aici a pornit și ideea Horizon Events, fiecare petrecere organizată de atunci, bucurându-se de un număr mare de participanți’’, spune Sebastian, cel care în paralel se ocupă și de o afacere în domeniul Hairstyle.

Singura problemă pe care o întâmpină acum în Piatra Neamț cei doi tineri antreprenori, ar fi spațiile adecvate unor petreceri cu un număr mare de participanți. De aceea, sunt deschiși pentru colaborare cu deținătorii de spații în care se pot organiza petreceri cu peste 400 de oameni.

Recent, Horizon Events și-a extins activitatea și în alte orașe, urmând ca un party să fie organizat în capitală. Pe 23 martie, Horizon Events face un megashow cu manele în Oxya, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din București, unde invitat special, va fi Bogdan de la Ploiești.

Următoarea petrecere pe care Horizon Events o va organiza în Piatra Neamț, va fi vineri, 22 martie, la Tequila Bowling. Va fi un show Alcolemia, la care, evident, sunt aștepați tinerii din Piatra Neamț și nu numai.

Mail-ul de contact Horizon Events: horizonevents18.08@gmail.com

Instagram: horizonevents.ro

TikTok: horizonevents.ro

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.