Duminică, 7 iulie, în mai puțin de ore, 3 bicicliști au ajuns la spital după accidente produse pe fondul consumului exagerat de alcool: ”La data de 7 iulie a.c., în jurul orelor 22:00, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Bicaz, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Schitului, în localitatea Durău.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 57 de ani din Ceahlău, conducea o bicicletă pe strada Schitului, în localitatea Durău, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 7 iulie a.c., în jurul orelor 19:55, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Roman, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 207D, în localitatea Icușești.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 44 de ani din Ion Creangă, conducea o bicicletă pe pe DJ 207D, în localitatea Icușești, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la o unitate medicală. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

***

La data de 7 iulie a.c., în jurul orelor 19:30, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamț, au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Fagului, din Ștefan cel Mare.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 61 de ani din Ștefan cel Mare, conducea o bicicletă pe strada Fagului, în localitatea Ștefan cel Mare, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe partea carosabilă.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea biciclistului, care a refuzat să fie transportat la o unitate medicală și să îi fie acordate îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ap Atomei Maria Andreea- IPJ Neamț.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.