Baba Dochia si-a scuturat oficial toate cojoacele, insa au mai ramas cateva urme. Va prezentam datele meteo pentru principalele orase ale judetului Neamt. Astazi in municipiul resedinta de judet Piatra Neamt, temperatura maxima a fost atinsa la ora 13:00, cand termometrele indicau 7°C. In acest moment, temperaturile se afla in scadere, pana la noapte urmand sa atinga 2°C. Probabilitatea de precipitatii, care consta in ploaie amestecata cu zapada este de 70%. Maine, 12 martie, in Piatra Neamt este asteptata zapada, indicii termici fiind situati intre maxima de 5°C in timpul zilei si 2°C noaptea.

La Targu Neamt, posibilitatea de ploaie pe ziua de astazi este de 60%, mentinandu-se la acelasi nivel si pe timpul noptii. Termometrele au indicat maxim 7°C la ora 13:00, pana la noapte urmand sa scada la minima de 2°C. In timpul noptii este posibil sa intalnim ploaie amestecata cu zapada. Maine, 12 martie, in Targu Neamt este asteptata zapada, in timpul zilei probabilitatea situandu-se la 60%. Temperatura medie pe timpul zilei va fi de 4°C, iar noaptea, 2°C.

Romascanii au o vreme mai placuta decat in Piatra si Targu Neamt, cel putin, dupa interpretarea datelor meteorologilor. Sansele de precipitatii astazi s-au situat la 20%, vantul a suflat slab, iar maxima termica a zilei a fost de 7°C la ora 16:00. Seara temperatura scade pana la minim 2°C, fiind posibile perioade de ploaie usoara. Joi, se asteapta ca in municipiul Roman cerul sa fie acoperit de nori, vantul sa sufle slab cu o intensitate de 6 km/h, iar temperaturile pe timpul zilei sa se incadreze intre 5 si 7 °C. Noaptea, mercurul din termometre va scadea pana la minim 2°C, fiind asteptate si perioade de ploaie usoara.

Bicaz este din nou orasul cel mai calduros din Neamt, cu maxima zilei de 13°C. Pana la noapte, indicii metrici scad insa pana la 3°C. Joi, sunt sanse de 50% de ploaie usoara dimineata. Temperatura maxima va fi de 9 grade celsius la ora 16:00, dupa care intra in scadere pana la minima de minus un grad pe timpul noptii.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.