O cladire din Piatra- Neamt, a devenit de ani buni focar de infectie si adapost pentru infractori si persoane fara adapost. Ea se afla in imediata vecinatate a pietei centrale, pe strada Cuiejdi, in apropierea sensului giratoriu de la spital, chiar langa albia paraului Cuiejdi. Cladirea este proprietate privata dar, lasata in paragina ea a devenit locul unde isi fac de cap sobolanii, boschetarii si infractorii la fel ca in alte doua locuri din oras: Cinema Cozla si fosta fabrica Montana.

Oamenii care locuiesc in zona au ajuns in pragul disperarii, pentru ca nicio autoritate locala nu se implica in rezolvare acestei probleme desi au fost facute sesizari. Cei care isi fac veacul acolo, fura si devin agresivi. Urmariti video-ul!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. De ce va ascundeti dupa cires si umblati cu cioara vopsita? Stie tot tirgul ca acea cladire,unde trebuia sa fie CEC-ul apartine preacinstitului Ion Munteanu prin firma fiului sau Proinvest,cu sediul la 100m mai jos intre baza sportiva si moll,la partier are o clinica tot a lor.O fi inregistrat-o in Izrael sa ascunda contractele de constructii numai cu primaria de unde primea comenzi grase multe nefinalizate de la nasul sau Gheorghe Stefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.