Seara zilei de 23 decembrie pare a fi una blestemata. Trei accidente parca trase la indigo, au avut loc fix la aceeasi ora.

Unul dintre ele este cel despre care tvmneamt.ro tocmai a relatat (Carnagiu la Bodesti, doi copii si parintii lor, spulberati de pe marginea drumului de un sofer beat crita)

Exact la aceeasi ora, un accident aproape identic era anuntat la 112. Un sofer beat a spulberat trei tineri pe strada Fermelor din Piatra- Neamt, lovindu-i in plin, in timp ce acestia se deplasau pe marginea drumului.

Tinerii au fost preluati de ambulante si se alfa la aceasta ora la UPU, insa nu cunoastem detalii despre starea lor, dar stim ca sunt in viata.

Soferul a fugit de la locul accidentului, politistii l-au urmarit si au reusit sa-l opreasca abia dupa ce acesta a tamponat o alta masina. La ora redactarii, (23:00) este audiat la politie.

Pe surse, tot la ora 20, un alt sofer beat, a lovit o femeie pe o trecere pentru pietoni din Piatra- Neamt. Si acesta a fugit de la locul accidentului si din unele informatii, a fost identificat, insa nu a fost inca gasit.

Si la Roman a avut loc un accident rutier grav. Toua TIR-uri s-au tamponat frontal pe centura orasului, si unul dintre soferi, cetatean ucrainean, a ramas incarcerat. dupa descarcerare, el a fost transportat la spital si se alfa in stare grava.

Un alt accident din care a rezultat cel putin o victima, s-a produs si la Borlesti, in jurul orei 16. Seria neagra a inceput de dimineata in Piatra- Neamt, cand o soferita a ajuns cu masina pe trotuar si numai un mare noroc a facut ca in acel moment sa nu fie pietoni acolo (Soferita in varsta de 19 ani, ranita dupa impact frontal cu un microbuz). Vom reveni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Mai citiți după ce publicați știrea.
    Multe greșeli de scriere!

    ADMIN: Asa este si necerem scuze pentru greseli. Deja au fost corectate. Sera trecuta a foat una ”nebuna”, cu tot felul de evenimente, informatiile curgeau si a s-a scris la foc automat. Multumim pentru intelegere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.