Judetul Neamt este unul dintre judetele fruntase la proiecte. Daca in ultimii doi ani, CJ Neamt prin vocea inculpatului Arsene anunta proiect dupa proiect, dupa proiect, exact ca la intrecerile socialiste de pe vremuri pe care le credeam apuse, mai nou, proiectele sunt anuntate de prefectureasa Soroceanu impreuna cu Arsene, de nu mai stii care e presedinte de CJ si care e prefect, sau te gandesti ca ambii sunt prefecti si/sau presedinti de CJ.

Reamintim ca doar pe PNDL II sunt cateva sute de proiecte pentru judetul Neamt fara sa se realizeze nimic si sunt slabe semne ca se va concretiza ceva. Ieri, prefectureasa a auntat inca doua priecte care nici macar nu au plecat din judet: ”…încă două proiecte de hotărâre gata să fie trimise spre București”, spune Soroceanu. Unul se refera la stabilizarea versantilor de la Hangu despre care pana acum nu a vorbit nici Prefectura nici CJ. Intrebarea este cum s-o fi facut proiectul ala in lipsa unui studiu geologic detaliat pe care doar specialistii Institutului Geologic al Romaniei ar fi putut sa-l faca. Un alt proiect este pentru alocarea unei noi transe de bani de la Guvern pentru inlaturarea efectelor inundatiilor din iulie-august. Adica banii aia care urmeaza sa fie capusati de doua, maximum 3 firme apropiate de cine trebuie. (Vezi AICI- MAFIA POLITICĂ, BĂTAIE PE CĂPUȘAREA BANILOR PENTRU PAGUBELE PRODUSE DE INUNDAȚII)

Daniela Soroceanu: ”V-am promis că nu ne oprim aici! După alocarea financiară dată de Guvern în urma inundațiilor din Iunie-Iulie, astăzi avem încă două proiecte de hotărâre gata să fie trimise spre București.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, și cu mine am finalizat proiectul ce vizează realizarea structurii de sprijin pentru stabilizare versanți, comuna Hangu, cât și proiectul privind alocarea de sume din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului pentru înlăturarea efectelor calamităților din lunile Iulie-August 2018. Valoare totală:12.836.084,74 lei.

Vom merge până la capăt. Pentru nemțeni, pentru Neamț! Doar uniți, suntem o forță!”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Cineva pe o rețea de socializare spunea de Lolek și Bolek. Ăia e polaci (cum s-ar spune în limbaj agramat)! Noi, românii îi avem pe Pic și Poc!!! Acum, cine e Pic și cine e Poc? Mă uitam la mâna dreaptă a madamei, parcă e o fâță de 14 ani cu enșpe brățări (eu aș spune rahaturi) la incheietură! Iar musiu, parcă a intrat la apă cu hainele astea mulate de dandy! Prestanță zero! Și ea, și el! Penibili politic, penibili (sau penibili!!!!?)!
    O zi frumoasă tuturor!

  2. pai daca tara intreaga este blestemata cu asemenea oameni la guvernare, prinsi cu “rata in gura”…de ce judetul nostru drag ar face exceptie, doar suntem un judet de bugetari si pensionari…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.