Evenimentele fierbinti din ultimele zile, scot la suprafata lucruri despre care pana acum se vorbea doar in presa, ori pe la colturi. Dupa filmarea cu Raluca Turcan, care declara ca PNL lupta impotriva justitiei(Vezi aici!), pe un alt lider PNL, de data asta din Neamt, il ia gura pe dinainte si da o replica naucitoare:

Daca noi am furat, va simtiti indreptatiti sa faceti la fel si oamenii sa inghita? Oamenii nu sunt in strada pentru o parte din clasa politica si nici pentru ca s-au marit veniturile ci pentru ca sunt sfidati

Perla ii apartine lui Vasile Popescu, vicepresedinte PNL Piatra- Neamt, fost viceprimar al municipiului si actual consilier local. Mai mult decat atat, din afirmatia fostului viceprimar PNL, se intelege ca in strada se protesteaza contra intregii clase politice:” Oamenii nu sunt in strada pentru o parte din clasa politica”. Deci, daca ar fi  sa ne luam dupa el, Vasile Popescu si colegii sai din PNL, protesteaza contra lor inșiși. Mai intelege cineva ceva?

Replica este data pe o retea de socializare si vine ca raspuns la un comentariu al unui fost lider TSD Neamt, Octavian Barbulet, care ii reprosa lui Vasile Popescu, ca protestele din ultimul timp sunt folosite de PNL-isti pentru a-si face imagine si il intreaba daca a uitat ce a facut PDL-PNL, cat a fost la guvernare. Ca sa nu existe discutii aupra veridicitatii celor relatate mai sus, atasam si capturile de ecran, cu declaratia integrala, pentru a nu crede cineva ca e scoasa dintr-un anumit context. Atentie! Barbulet nu foloseste deloc cuvantul ”furat” si nu se refera in mod direct la asa ceva:

16507282_617043878478992_1364767224_n 16522714_617043625145684_366405951_n

Asadar, un lider PNL recunoaste pe fata ca ”noi am furat”, in timp ce participa la protestele din Piatra- Neamt, alaturi de alte sute de membri de partid, unde se scandeaza „Hotii!”, „Jos coruptii!” si ”DNA sa vina sa va ia!”

In  afara de asta, ceea ce spune el poate fi considerat cu lejeritate un autodenunt, iar ”statul de drept” ar trebui sa-l ia un pic la intrebari.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.