Prognoza 24 ore jud. Neamț (intervalul 17.01.h08-18.01.h08)
Valorile diurne de temperatură vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil la noros. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări trecătoare de până la 70 km/h, pe crestele montane. Noaptea, local se va semnala ceață, asociată pe arii restrânse cu depuneri înghețate (chiciură și, cu o probabilitate mai mică, polei din burniță).
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -5 și -3 grade.

Diagnoză 24 h Moldova 16.01.h08-17.01.h08
În zonele joase de relief, s-a semnalat nebulozitate de altitudine joasă sau ceață, local persistentă în cursul zilei, asociată cu depuneri înghețate (chiciură în jumătatea nordică a regiunii, și izolat, la început, polei din burniță pe raza județului Vrancea). În nord, cu totul trecător, a fulguit. La altitudini mari, vremea a fost predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate față de normalul climatologic specific datei. Vântul a suflat slab la moderat.
Temperaturile maxime au fost cuprinse între -3 grade la Suceava, Darabani Piatra-Neamț, Cotnari și Botoșani și 5 grade Galați, iar cele de la ora 0500, s-au situat între -5 grade Bacău și Roman și 3 grade Tg. Neamț.

sursa: ISU Neamt

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.