Actualizare stire: Chiar in aceste momente (ora 18), la Farcasa au loc mai multe misiuni ale pomierilor. Imagini din Satul Stejaru de la scoaterea unei masini de sub aluviuni si de la scoaterea apei dintr-o casa:

Stirea initiala: Pe Valea Muntelui, jud. Neamt, vremea este departe de a se fi linistit. In urma cu scurt timp, noi inundatii s-au produs la Borca. Un parau a iesit din matca iar apele au inundat Ocolul Silvic, un bloc de locuinte si au distrus un drum comunal. Apele au pus probleme si pe tot parcursul noptii trecute. Potrivit localnicilor, la fata locului sunt generalul Dan Paul Iamandi, seful IGSU (Inpspectoratul General de Situatii de Urgenta) si col. Ioan Nitica, seful ISU Neamt.

Fortele de interventie sun in alerta continua in toate cele 5 comune afectate de inundatii. Si pe parcursul noptii trecute dar si astazi, misiunile pompierilor au continuat pentru decolmatari, scoaterea apelor din beciuri si din case, dar si pentru salvari de vieti, bunuri si animale. Codul galben pentru judetul Neamt a fost prelungit pana maine, 2 iulie la ora 16.

Ionut CORFU (sursa foto: martor)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.