Actualizare stire: Polițiștii au legitimat aproximativ 40 de persoane și au aplicat peste 20 de sancțiuni contravenționale, în cadrul unei acțiuni, desfășurate la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în stațiile de cale ferată și în apropierea acestora.

Timp de 4 ore, aproximativ 30 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică au desfășurat controale în stațiile CFR din Piatra Neamț, Roman și Roznov.

Polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 600 de lei.

În zona adiacentă stațiilor de cale ferată, polițiștii au controlat 15 vehicule și au aplicat 13 sancțiuni la regimul rutier, în valoare totală de 7.540 de lei.

La activitate au fost angrenați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Neamț, informeaza IPJ Neamt.

Stirea initiala: Politistii nemteni au descins in aceasta dimineata in statiile CFR din Piatra- Neamt, Roman si Roznov. ”În această dimineață, Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, desfășoară o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor CFR.

Timp de 4 ore, peste 1.400 de polițiști de la transporturi, rutieră și ordine publică vor desfășura controale în zona a 324 de stații de cale ferată.

Se are în vedere depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În activități sunt angrenați și jandarmi, polițiști locali și colegi de la alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne”, informeaza IPJ Neamt

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.