Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, este oficial, candidatul PSD la Primaria Piatra Neamt. Lansarea a avut loc ieri la sediul PSD Piatra Neamt, iar la eveniment a participat si Florentina Moise, președinta organizației PSD Piatra Neamț.

Răzvan Cuc a trasat liniile principale ale programului său electoral: o platformă industrială în adevăratul sens al cuvântului, care să atragă marii investitori și care să genereze locuri de muncă centură ocolitoare pentru orașul reședință de județ, valorificarea resurselor naturale care au făcut în trecut din Piatra Neamț o destinație turistică puterea asta tot, o destinație turistică balneară, o centură ocolitoare a municipiului, scrie Mesagerul de Neamt.

Sunt o persoană activă și implicată, care vrea mereu mai mult. Mai mult pentru mine înseamnă mai mult pentru comunitatea pe care o reprezint. Și înseamnă mai mult pentru România.

Perioada în care am fost ministru al Transporturilor nu poate fi decât un avantaj. Am gestionat proiecte importante pentru țară, am demonstrat că pot, iar acum a venit momentul să mă dedic unor proiecte pentru Piatra Neamț.

Ultimele luni le-am petrecut aproape exclusiv în Piatra Neamț. Un oraș care cândva era recunoscut ca Perla Moldovei. Este și acum o perlă, dar una neșlefuită. Orașul a încetat să se dezvolte din lipsa de interes a autorităților locale. Într-o zi, însă, am zis: de ce să nu ma implic? Acesta este primul pas spre shimbare: implicarea”, a declarat Razvan Cuc.

Florentina Moise a explicat care sunt motivele pentru care Razvan Cuc s-a decis sa intre lupta pentru primaria orasului Piatra Neamt. ”Răzvan este de mai bine de un an deputat de Neamț și cunoaște realitățile județului și ale orașului. Celor care spun că nu este din oraș le voi spune vorba noastră românească: nu locul sfințește omul, ci întotdeauna omul sfințește locul!

Decizia de a-l avea candidat pe Răzvan a venit în urma mai multor sondaje de opinie realizate în oraș: pietrenii cred că el poate face mai mult. Cel mai probabil, au în vedere experiența sa în Ministerul Transporturilor.

Echipa de viitori consilieri ai PSD Piatra Neamț îi este alături. Sunt oameni tineri, pregătiți, cu experiență în mediul privat și în administrație. Au cu toții copii și, pentru viitorul lor, vor să se implice în viața orașului. Am pus la punct un program pe care îl veți cunoaște în scurt timp (…) Vrem, nu vrem, Piatra Neamț a rămas mult în urma altor municipii, și din țară. De multe ori nu apărem nici la Meteo! Sau apărem la „Alte orașe”! Nu suntem în clasamente, în topuri, nu apărem cu realizări, cu obiective, cu ceva nou.

Sunt foarte multe lucruri de făcut în oraș, pentru că nimeni nu a făcut nimic în ultimii ani. E mult de lucru și acum este momentul. Încă patru ani de stagnare înseamnă dezastru, înseamnă că nu mai rămâne piatră pe piatră! Și înseamnă un oraș din care vor pleca absolut toți tinerii!

Este clar că administrațiile de dreapta nu au reușit să facă niciun fel de performanță în acești ultimi ani. Am convingerea că o echipă social-democrată va putea. Noi avem principii, avem valori după care ne ghidăm și acționăm. Sper să veniți cât mai mulți alături de noi! E timpul pentru schimbare!”, a spus Florentina Moise, presedinta PSD Piatra Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.