La doar cateva ore de la infrangerea suferita de PSD in fata PNL la alegerile prezidentiale, senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan, a dat dovada ca in anumite momente din viata, nu mai conteaza nici culoarea nici orgoliile politice, participand la funeraliile primarului liberal al comunei Tazlau, Constantin Machidon, care a fost condus astazi (25 noiembrie) pe ultimul drum. ”Unele lucruri în viață sunt cu adevărat cumplite, iar moartea, deși uneori reprezintă finalul unor suferințe și o etapă care nu poate fi ocolită de către niciunul dintre noi, rămâne cel mai greu moment pământesc!

Astăzi, cu deosebit regret, l-am condus pe ultimul drum pe Constantin Machidon, primarul comunei Tazlău, județul Neamț un om apreciat de către cei din comunitate pentru generozitatea sa și bunătatea sufletească!

Deși mai avea multe de făcut pentru familie, pentru comunitatea care l-a desemnat ca lider, Dumnezeu a ales să-l ia de-a Dreapta Sa!

Rămas bun, Constantin Machidon!
Ai lăsat în urmă fapte bune și ai fost un exemplu de omenie, de care ne vom aminti mereu! Condoleanțe familiei îndurerate!”, fost mesajul transmis de Emilia Arcan, intr-o declaratie pentru tvmneamt.ro.

Constanin Machidon a trecut la cele vesnice in noaptea de 21 spre 22 noiembrie la un spital din Iasi, rapus de o boala incurabila cu care s-a luptat din primavara anului 2019. Constantin Machidon era la al patrulea mandat de primar.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.