Soferul George Norocel Harabagiu este pe picior (în fund) de plecare din Prefectura Neamt, unde a fost angajat drept rasplata pentru slugărnicia cu care a servit PSD. Harabagiu ar fi trebuit recompensat cu functia de sef la Cancelaria prefectei Daniela Soroceanu, insa a putut fi angajat doar ca șofer, dupa ce o parte din presa locala, cea nealiniata politic, a dezvaluit ca Norocel statuse o vreme la pușcarie pentru că a șantajat un medic din Piatra- Neamt, pe vremea cand se erija in ziarist la o redactie din oras.

Surse tvmneamt.ro din Prefectura Neamt, spun ca Norocel a fost tras pe linie moarta. Deocamdata, in urma cu vreo 3 saptamani, i s-a oferit sansa sa ramana o vreme in concediu medical (chiar avea nevoie, se vede), apoi, mai mult ca sigur, va trebui sa-si dea demisia. In scurtul lui periplu prin garajul prefecturii, Norocel Harabagiu a călcat stramb de mai multe ori, aproape zilnic. Din cate stim noi, dezvaluirile tvmneamt.ro despre periplurile lui pe la primariile din judet unde se ducea ca trimis ”in misiune” al prefectei Soroceanu, au pus capac scurtei sale cariere de șofer, mai ales ca tariful dus-intors pentru o astfel de vizita era exagerat de mare. Vreo 25.000. De euro. Dar asta nu mai este treaba noastra, autoritatile sunt libere sa verifice ce si cum.

Dar dupa cum era de asteptat, concedierea lui Norocel de la Prefectura se lasa cu circ. El stie cum se face asta, avand in vedere ca are experienta cu fostul lui stapan, Pinalti, pe care l-a facut praf dupa ce i-a taiat finantarea, ajungand chiar sa-l toarne la DNA. De data asta, circul este online. Harabagiu, in asociere cu un alt individ de aceeasi teapă, fost paznic devenit proprietar de site-uri de tip fakenews cu ziar.ro in denumire, au facut un site, dar si o pagina falsă de facebook, unde ambii își refuleaza frustrarile, sub formă de lături aruncate in capul câtorva oameni (ziaristi si politicieni), intr-un limbaj care îi caracterizeaza cum nu se putea mai bine. Evident, ca orice frustrat, cei doi se ascund in spatele anonimatului (de aici si denumirea site-ului si a paginii de facebook) cand scriu mizeriile respective. In gașca lor mai sunt 4-5 persoane, dar… toate la timpul lor.

Foarte interesant este ca incet incet, tinta lor incepe sa devina si Ionel Arsene, care pana acum, pentru Harabagiu era ”fratele meu”. Atacurile la Arsene sunt ceva mai cu perdea, dar probabil ca este doar un semnal de inceput, in scop de santaj. Daca Harabagiu va fi concediat de la Prefectura, episodul Pinalti se va repeta, dar cu un circ mult mai mare. Vom reveni.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Acest personaj insalubru a primit bani de la MAI, prin grija prefecturesei, pentru participarea in grupul de organizare a alegerilor. Va dati seama ca nu a avut nicio contributie. Din acest grup fac parte multi alti neaveniti care nu au muncit o secunda pt alegeri. Personajul ar fi incasat pe baza de semnatura pe state de plata decontate de MAI suma de 4-5000 lei.
    Despre paznic e bine de stiut ca l-a avut idol pe puscarias dintotdeauna. L-a invidiat pt usurinta cu care face combinatii si santajeaza sub masca de jurnalist. Iar arhivele online-ului arata foarte clar asta.
    Poate ne spuneti si noua cum se numeste ultimul tomberon creat si neasumat de gunoaiele in discutie. Poate ii saturam si noi de rahat.
    ADMIN: https://www.facebook.com/anonpiatraneamt/?epa=SEARCH_BOX si https://anonymouspiatraneamt.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.