Prefectul judetului Neamt, Vasile Panaite a fost demis din functie, printr-o hotarare de Guvern adoptata in sedinta de astazi. Guvernul a decis ca inlocuitorul lui Panaite sa fie Daniela Soroceanu, actual secretar al judetului.

Vasile Panaite este martor in dosarul in care Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt a fost arestat si in prezent este judecat, pentru o presupusa spaga de 100.000 de euro primita de la Gheorghe Stefan (Pinalti).

In urma cu scurt timp, Vasile Panaite a transmis presei un comunicat prin care multumeste tuturor celor cu care a colaborat in cele 11 luni cat a ocupat functia de prefect.

Dragi prieteni,

Astăzi s-a încheiat un alt capitol din activitatea mea profesională. 
Ca prefect al județului Neamț, am încercat în cele aproape 11 luni de mandat să fiu un factor mediator între instituții și cetățeni, dar mai ales un garant al respectării legii. 
Pot spune că a fost o perioadă în care am acumulat experiență, în care am stat de vorbă cu mii de nemțeni și, cred eu, le-am oferit un răspuns și rezolvări problemelor cu care m-au abordat. 
În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului Neamț, inclusiv Serviciilor de Pașapoarte și Înmatriculări/Permise Auto, adevărați profesioniști, buni colegi și oameni pe care te poți baza!
Le mulțumesc și șefilor de instituții deconcentrate cu care am avut o relație profesională foarte bună și în folosul cetățeanului.
Am avut o colaborare instituțională normală și cu primarii localităților din Neamț, din rândul cărora am făcut și eu parte timp de aproape 14 ani.
Colegilor din mass-media le mulțumesc pentru că au reflectat corect activitatea din Instituția Prefectului Neamț și sper să mă reîntâlnesc cu ei cât mai curând.
Nu în ultimul rând le mulțumesc nemțenilor, oamenilor simpli, cei care au avut încredere în mine și cu care am purtat un permanent dialog pentru a le rezolva problemele cât mai rapid dar în spiritul legii!
Voi rămâne alături de ei, așa cum am făcut-o în ultimii 18 ani de administrație, ca primar sau ca prefect.
Tuturor vă doresc sănătate, bucurii și împliniri!

Cu prietenie,
Vasile PANAITE

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

  1. bine, bine, lasa-ne…mai corect ar fi trebuit sa-ti dai demisia atunci cand s-a aflat public despre implicarea ta in matrapazlacuri..dar de unde onoare?Ai plecat asa cum ai venit, pe usa din dos…apuca-te de altceva, poate de …cantat

  2. Domnu Panaite, lasă-ne cu limba de lemn și cu mulțumirile. Dacă esti mulțumit matale de câte contracte ți-ai tras pe firma lui soția mneatale, prin combinatia cu etajul Doi, cercetat penal, e bine. Și cică ești la bază popă…? urmează sa tragi o cadelniță la DNA, dosarele sau adunat in metri cubi. Nu ai facut nimic ca prefect, nu ne mai aburi.

  3. Iaca s-a făcut dreptate! L-au pus la colț pe d-nul: popă, economist, prefect…absolvent de sectie mecanică, de fapt. Că abia după liceu și-a găsit pe vocația de popă și economist, e altă poveste. Dați-i o dictare din Creangă și vă lămuriți ce poate. Îi așteaptăm și pe ceilalți ‘deștepți’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.