Actualizare 30 iulie:

Scene demne de ”BALAMUC” in Piatra- Neamt. Un barbat a strabatut un bulevard de la un capat la altul deplasandu-se fix pe axul drumului, in timp ce tinea un caine in lesa.

Omul a mers pe tot Bulevardul Decebal, aproximativ 2 km, din Precista (Agricola) pana la Muzeul de Istorie, pe axul drumului, cu cainele in lesa, trecand regulamentar prin intersectiile cu sens giratoriu si dand prioritate la pietoni.

 

Totul s-a petrecut astazi, 29.07.2016, in jurul orei 17.

Nu-i păsa de nimeni si de nimic, nici macar atunci cand cainele mai sarea la cate o anvelopa, la un spoiler sau la vreun pieton care traversa regulamentar pe trecere, fiind si el probabil stresat de aglomeratia din trafic sau de noxele de la motoare noneuro ori euro 1.

Soferii s-au comportat si ei civilizat, crezand ca omul o fi capturat vreun pokemon extrem de valoros, din ala pe care ti-l poate lua din lesa doar un psihiatru si nu au vrut sa-i strice fericirea.

Bine-nteles ca ”sanatosul orasului” nu a fost deranjat de niciun echipaj de politie sau jandarmerie, probabil din cauza ca avea numere de inmatriculare valabile si mergea regulamentar chiar pe marcajul de pe axul drumului.

Noi credem totusi ca daca l-ar fi tras pe dreapta ar fi descoperit ca are probleme grave la ”cabina” si i s-ar fi interzis pe viata sa mai participe la trafic.

Mai multi medici veterinari care au vazut pozele, sunt de parere ca trebuie neaparat introdusa o lege care sa oblige câinii sa-și ducă stapanii la psihiatru macar de doua ori pe an.

Ionut CORFU

fotografiile ne-au fost trimise de un cititor aflat la acea ora in trafic

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.