La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către o femeie, din localitatea Petricani, cu privire la faptul că aceasta are un conflict cu vecinul său.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat un bărbat de 41 de ani, din Petricani, care a precizat polițiștilor că între acesta și vecinii săi nu există niciun conflict.

În prezența polițiștilor, fiul persoanei reclamante, un bărbat de 37 de ani, din Petricani, ar fi devenit recalcitrant, nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor de a înceta acțiunile violente și folosindu-se de un topor, ar fi continuat să adreseze amenințări cu acte de violență, de natură să îi provoace o stare de temere, bărbatului de 41 de ani.

Deoarece bărbatul nu s-a supus  somațiilor, polițiștii au intervenit prompt, procedând la imobilizarea și încătușarea acestuia.

În baza probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.