ALDE Neamt are astazi prima reactie oficiala prin vocea liderului filialei, Ion Asaftei, dupa rezultatul alegerilor europarlamentare de pe 26 mai, cand partidul lui Calin Popescu Tariceanu a obtinut un scor sub pragul electoral de 5%. Asaftei, spune intr-o declaratie de presa ca se va tine cont de greselile facute, ca ALDE va ramane in continuare un partid unit si puternic si ca partidele castigatoare (USR si PNL) vor dezamagi profund, intr-un timp foarte scurt.

DECLARAȚIE DE PRESĂ, Ion Asaftei, presedinte ALDE Neamt:

 Dragi nemțeni,

Rezultatul înregistrat de partidul nostru la alegerile pentru Parlamentul European este categoric unul care nu s-a ridicat la nivelul eforturilor depuse şi aşteptărilor noastre.

Urmează o perioadă de analiză rece, reflecție și decizii privind clarificarea căilor și modalităților prin care susținem și promovăm proiectul nostru politic, singurul autentic liberal din România.

Vom ține cont de greșeli, avem resurse să depășim această înfrângere de etapă.

Adevărata, sincera construcție liberală bazată pe valorile pe care s-a clădit progresul lumii este credința noastră. Sunt convins că vom depăși accidentul din 26 mai 2019.

Președintele Călin Popescu Tăriceanu rămâne în continuare singurul politician demn să câștige  președinția țării. ALDE rămâne un partid unit şi puternic  iar dezamăgirea profundă ce va fi produsă foarte repede de câștigătorii alegerilor de duminică, ne va întări şi mai mult.

Alături de liberalii din echipa ALDE Neamț îmi exprim recunoștința față de nemțenii care au decis să ne voteze . Încrederea reciprocă se verifică prin momente grele. Le vom depăși împreună la următoarele runde de alegeri.

Al dumneavoastră, sincer și liberal, Ion ASAFTEI, Președinte Filiala ALDE Neamț

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.