”George Lazăr este opțiunea tinerilor liberali pentru președinția PNL Neamț”, transmite intr-un comunicat de presa, Victor Caia, presedintele TNL Neamț: ”George Lazăr și-a construit un drum în Partidul Național Liberal, prin muncă, determinare și asumare. Începuturile carierei sale politice se identifică cu Organizația de Tineret a PNL, iar examenul maturității politice și administrative l-a trecut în perioada pandemiei, când s-a remarcat ca unul din cei mai buni prefecți din țară.

George Lazăr este un om de echipă și găsește cele mai bune soluții la probleme dificile, aparent insurmontabile. Și-a făcut școala la timp, nu a ars etape, iar candidatura sa pentru funcția de președinte al PNL Neamț este cât se poate de îndreptățită.

Opțiunea noastră, a tinerilor liberali nemțeni, este fermă: îl vom susține pe George Lazăr la alegerile pentru funcția de președinte al PNL Neamț. Cu George Lazăr la conducere, PNL Neamț poate câștiga toate competițiile electorale viitoare, inclusiv Consiliul Județean Neamț”, se arata in comunicatul TNL Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.