Asociatia Avertizorilor Nemteni cere ministrului de Interne Carmen Dan, demiterea prefectului Daniela Soroceanu, se arata intr-o informare a Asociatiei, trimisa redactiei TvmNeamt si semnata de presedintele acesteia, Janel Iosub, fost membru PSD Neamt si unul dintre oamenii care a ales sa spuna tot ce stie din perioada in care a fost in preajma oamenilor lui Ionel Arsene.

Cererea catre Carmen Dan este motivata prin faptul ca prefecta judetului Neamt, Daniela Soroceanu este cercetata de ANI (foto jos, document ANI) si se solicita tratarea spetei cu aceeasi unitate de masura ca in cazul fostului vicepresedinte CJ Neamt, Laurentiu Dulama care a fost demis prin ordinul prefecturesei Soroceanu, pentru ca era cercetat de ANI.

Asociatia Avertizorilor Nemteni cere ministrului de interne Carmen Dan demisia prefectului de Neamt Soroceanu Daniela pentru urmatorul motiv. Soroceanu Daniela este cercetata de inspectia nationala de integritate pentru un posibil conflict de interese penal administrativ. Or, tinand cont ca vicepresedintele CJ Neamt domnul Dulama Laurentiu Amedeo a fost demis printr-un ordin al prefectului de Neamt Soroceanu Daniela deoarece acesta era cercetat de A.N.I tot pe acelasi principiu trebuie demisa si Soroceanu Daniela de catre ministrul de interne Carmen Dan. Traim cu speranta ca PSD va aplica legea si in cazul subalternilor lor si nu folosesc cadrul legislativ DOAR pentru eliminarea rivalilor politici! Asociatia Avertizorilor Nemteni va monitoriza desfasurarea aplicarea cadrului legal si va instiinta presa in legatura cu acest aspect tinand cont ca actualul prefect este inalt functionar public!”, se arata in informarea Asociatiei Avertizorilor Nemteni, trimisa redactiei TvmNeamt.

Detalii despre posibilul conflict de interese penal administrativ al Danielei Soroceanu, AICI: 

Plângere penală la DNA pe numele prefecturesei Soroceanu, pentru abuz în serviciu și conflict de interese penal-administrativ

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Janel Iosub ar trebui sa se autodenunte cu privire la banii cheltuiti de el cat a fost director la Locativ serv. Cred ca mai bine si-ar vedea de problemele lui

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.