Apaserv reuseste sa surprinda din nou. Daca cineva a crezut ca firma din subordinea CJ Neamt, care detine monopolul apei potabile în judet, a epuizat toate motivele din lume pentru care s-ar putea justifica intreruperea furnizarii apei potabile catre abonati, ei bine, a mai aparut unul: ”disfuncționalități în rețeaua de telefonie mobilă”.

Pana astazi, motivele invocate erau seceta, avariile, interuperea curentului electric, ploile abundente sau apa tulbure. Acum, Apaserv anunta ca in comunele Dobreni si Bodesti se opreste apa pentru cel putin 24 de ore, pentru ca au fost ceva probleme cu reteaua de telefonie mobila. Nu stim daca este o greseala, o gluma sau chiar asa stau lucrurile, cert este insa, ca acesta este motivul invocat de Apaserv intr-un comunicat transmis presei in aceasta dimineata, fara sa se ofere explicatii suplimentare, despre cum influenteaza semnalul slab la telefon, distribuirea apei in cele doua comune. ”Având în vedere disfuncționalitățile apărute în rețeaua de telefonie mobilă, care a provocat dificultăți de comunicație între rezervor și stația de pompare din Comuna Bodești, rezervor din care se realizează alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din Comuna Bodești și Comuna Dobreni, Compania Județeana APA SERV S.A. este pusă în situația neplacută de a anunța oprirea temporară a serviciului de alimentare cu apă potabilă pentru utilizatorii din cele doua comune, începând de astăzi 06.09.2021.

Ținând cont de timpul necesar de refacere a rezervelor de apă brută în vederea potabilizării și în funcție de consumul și poziționarea branșamentelor în teren în zonele afectate, estimăm furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în parametrii optimi, în data de 07.09.2021, începând cu ora 09,00”, transmite Apaserv.

In aceasta dimineata, Apaserv a mai transmis (ca de obicei) inca 2 anunturi de oprire a apei:

-Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusa în situația neplacută de a furniza apa cu presiune scăzută, existând în unele zone și posibilitatea opririi temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în Orașul Tg. Neamț, începând de astăzi 06.09.2021, ora 09,00, până la data de 07.09.2021, ora 08,00. Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Mărășești, Batalion, Munteni, Doctor Dimitrie Ulea, Biruinței, Baile Oglinzi

-Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a opri temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 06.09.2021, în Comuna Bălțătești, între orele 09,30-13,00. Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Florilor, Stejarului, Lalelelor

Vezi si

De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.