Opriti-va ticalosilor! Lasati-ne sa ne sacrificam mieii in buna traditie romaneasca!”, este mesajul lui Ionel Arsene pentru Guvernul PNL. Presedintele CJ Neamt este suparat foc pe liberali, pentru ca ar fi introdus niste norme imposibil de respectat pentru ciobanii care vor sa sacrifice miei de Paste. El critica in termeni duri conditiile impuse de guvern crescatorilor de oi si lasa sa se inteleaga ca noile conditii ar fi impuse la ordinul retelelor de supermarket-uri. ”De la o zi la alta, iese la iveală tot mai bine strategia guvernamentală a peneliștilor de a conduce România. Programul de guvernare liberal este evident acum că se bazează pe susținerea bugetului, din amenzile aplicate românilor. De parcă nu au fost de ajuns frânele puse țăranilor la tăierea porcilor de Crăciun, amenzile date zilnic pentru nerespectarea ordonanțelor militare sau mai nou, dacă nu e precizată ora de deplasare în declarație, programul #PNL continuă cu pregătirea amenzilor pentru crescătorii de miei!

Ciobanii sunt constrânși de norme și reguli pentru sacrificarea mieilor de Paște. La stână, ciobanii sunt obligați să aibă apă caldă, apă rece potabilă, recipient etanș colectare sânge, cutie inox cu posibilitate de sterilizare, linie aeriană pentru asomare, asomator, echipament de protecție pentru operator-măcelar-calificare, certificate de competență profesională, echipament de protecție complet operator.

Întreb, cât e amenda? 50 – 100 de milioane? Guvern liberal, din amenzi faceți voi bugetul? Asta e ceea ce ați promis românilor? Nu vreți și raze X, un aparat Roentgen, mediu spațial aseptic?

De unde să avem în transhumanța noastră de mii de ani ceea ce cereți voi, măi vânzătorilor de țară? Ați uitat de români? Numai bănci, corvete, avioane și rachete aveți în minte?

Păi hai să vă spun eu cum stă treaba! Noi ne tăiem mieii din străbuni, când sărbătorim Paștele. Avem cutume și tradiții. NU vrem să ne schimbăm sărbătorile! Ce retailer străin vă scrie normele? De la ce hypermarket să ne cumpărăm drobul, pasca, cojile de ceapă pentru vopsit ouăle?

Țineți minte: inima și fibra românilor nu le puteți rupe.

Românii sunt oameni liberi. Nu cei care merg la muncă în străinătate sunt sclavi. Voi liberalilor, sunteți sclavii intereselor străine! Românii muncesc și sunt harnici. De aceea îi cere toată Europa. Avem dovada! Dovadă pentru care ar fi trebuit să acționați și să solicitați condiții de lucru și remunerație egale cu cele pe care le au cetățenii acelor state.

Lăsați-ne să ne comemorăm morții, să ne trăim bucuriile și sărbătorile așa cum ne sunt obiceiurile, să ne tăiem mieii de Paște și porcii de Crăciun așa cum ne spune tradiția românească!”, spune Arsene.

I.C.

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

 1. CIORĂPEL iar bați câmpii????
  Lasă abureala….
  Nu mai ne poți prosti….
  Tu ești un mare ticălos….
  Nu mai ai priză la noi… PROSTIMEA…
  CIORAP NESPĂLAT……

 2. Varbit-a si Ion ca si el este om ,pai mai ticalosule chiar tu vorbesti ,nu ti-e frica ,ca te trasneste dumnezeu cu toate plocoanele date bisericilor ,tu si cu PSD stii tai care ati nenorocit tara asta te-ai gasit sa vorbesti mai analfabetule !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.