Mesajul candidaților PMP, cu 2 zile inainte de desciderea sectiilor de votare: “Vom reuși împreună!”

Bogdan Gavrilescu, candidatul PMP pentru Consiliul Județean Neamț, Dragoș Chitic, candidatul PMP pentru Primăria Piatra-Neamț și Cristian Sauciuc, președintele PMP Piatra-Neamț, au susținut, joi, 24 septembrie, o conferință de presă în care au îndemnat electoratul să voteze candidații formațiunii pe care o reprezintă, dând asigurări că, astfel, municipiul Piatra-Neamț și județul Neamț vor deveni un oraș de 10+, respectiv un județ de 10+.

 „În primul rând vreau să mulțumesc tuturor candidaților Partidului Mișcarea Populară pentru campania curată pe care au condus-o și am făcut-o cu toții și pentru eforturile depuse în această campanie.  Am reușit să stăm de vorbă cu foarte mulți cetățeni din tot județul Neamț, lucru care a dus la identificarea problemelor lor și includerea acestor probleme în programul de guvernare 2020-2024 al Partidului Mișcarea Populară. PMP este partidul care luptă în continuare pentru redarea încrederii cetățenilor în clasa politică și în administrațiile locale. Duminică, pe 27 septembrie, vă așteptăm la vot . Votați Bogdan Gavrilescu, președinte al Consiliului Județean Neamț, poziția 1 pe buletinul de vot, votați Dragoș Chitic, primar al municipiului Piatra Neamț, poziția 3 pe buletinul de vot, PMP în Consiliul Județean Neamț, poziția 1 pe buletinul de vot, PMP în Consiliul Local Piatra-Neamț, poziția 3 pe buletinul de vot. Împreună vom reuși să repunem județul Neamț pe drumul normal al dezvoltării economice și sociale. Județul Neamț trebuie să devină un județ de 10+”, a declarat Bogdan Gavrilescu, candidat PMP la președinția Consiliului Județean Neamț.

„Se apropie de final o campanie electorală pe care PMP a desfășurat-o în mod corect, o campanie în care am continuat dialogul cu cetățenii, așa cum s-a întâmplat pe parcursul întregului meu mandat de primar. Împreună cu pietrenii am pornit, în 2016, pe drumul european al orașului Piatra-Neamț, împreună cu pietrenii am realizat lucruri importante în acest mandat, pe care le-am prezentat în raportul de activitate expus publicului în urmă cu o săptămână. Am reușit să însănătoșim bugetul local al primăriei, înjumătățind datoriile. Tot împreună cu pietrenii am dezvoltat căi de comunicare și am extins dialogul cu fiecare cetățean al orașului Piatra-Neamț.

Împreună cu pietrenii am gândit, am scris și am obținut finanțare pentru 26 de proiecte europene  însumând peste 53 de milioane de euro care vor dezvolta accelerat orașul Piatra-Neamț în anii următori. Tot împreună cu pietrenii am gândit proiectele de dezvoltare viitoare ale orașului. Noi am desfășurat o campanie curată, ne-am prezentat proiectele pentru Piatra-Neamț și am venit în fața pietrenilor, spre deosebire de ceilalți candidați, cu lucruri concrete realizate, cu proiecte cu surse de finanțare asigurate și cu termene clare de finalizare. Nu același lucru pot să îl spun și despre contracandidații mei la primărie și pentru partidele înscrise în cursa electorală. Ei nu au înțeles că oamenii s-au săturat de bălăcăreala politică, bălăcăreală care în ultimii 30 de ani a adus România în situația în care se află astăzi. Sunt convins că pietrenii vor sancționa la vot pe cei care au ales mizeria în locul proiectelor clare și a dialogului civilizat.

Duminică, 27 septembrie, sunt alegeri locale și îi invit pe pietreni să meargă la vot în număr cât mai mare și să voteze Dragoș Chitic primar la Piatra-Neamț și PMP în Consiliul Local. Suntem pe poziția 3 pe buletinul de vot. Îi invit, totodată, pe  toți pe nemțenii să voteze Bogdan Gavrilescu președinte al CJ Neamț și PMP, poziția 1 pe buletinul de vot. Îi invit să continuăm împreună să dezvoltăm orașul Piatra-Neamț. Vom reuși împreună”, a declarat Dragoș Chitic, candidat PMP pentru Primăria Piatra-Neamț.

 „Mulțumesc tuturor cetățenilor care au fost alături de noi, care o să fie alături de noi duminică. Sunt convins că sunt mulți care vor fi alături de noi pe 27 septembrie. Am încredere că o să scoatem un rezultat extraordinar atât la Piatra-Neamț cât și la nivel de județ. Noi am făcut o campanie foarte corectă, le mulțumesc colegilor pentru acest lucru, pentru că au fost alături de noi în fiecare zi, au stat de vorbă cu cetățenii, au aflat care sunt problemele oamenilor și le-au promis că le vor rezolva în mandatul 2020-2024. Am încredere în colegii mei, am încredere în echipa PMP Piatra Neamț, în echipa PMP Neamț și sper că duminică seara să sărbătorim o victorie frumoasă pentru următorii patru ani”, a declarat Cristian Sauciuc, președinte PMP Piatra-Neamț.

https://www.facebook.com/tvmneamt.ro/videos/324228962000549

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.