Atenție! Articolul conține imagini cu puternic impact emoțional!

Alcool din belșug și manele la maximum. Așa a murit un bărbat și alți doi au fost grav răniți, într-un accident rutier produs în satul Sabasa, din comuna Borca, județul Neamț.

Accidentul a fost surprins într-o transmisiune video în direct, făcută pe o rețea de socializare, chiar de pasagerul de pe scaunul din dreapta șoferului.

Șoferul avea peste 2 la mie alcoolemie în momentul producerii accidentului. Pe imagini se vede cum cei 3 bărbați din mașina care circulă cu viteză destul de mare, sunt foarte bine dispuși după ce au consumat alcool și se deplasează ascultând manele. La un moment dat, pe fondul neatenției o femeie aflată la volanul unui alt autoturism, face o manevră riscantă, acroșează mașina în care se aflau petrecăreții, iar șoferul pierde controlul direcției și se înfinge într-un cap de pod din fața unei case. Plimbarea celor trei bărbați bine aghezmuiți, s-a transformat într-o tragedie. ”Pentru tine cred că voi muri”, era unul dintre versurile piesei care se auzea în mașină.

Actualizare: Șoferul mașinii în care se aflau victimele accidentului de la Borca, avea peste 2 la mie alcoolemie în sânge

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.