Andrei Carabelea, nou primar al municipiului Piatra Neamt, a spus ieri (29 septembrie) intr-o coferinta de presa, ca va face un sens giratoriu

In timpul campaniei electorale, intr-o conferinta de presa la care a participat pe platoul Curtii Domnesti, alaturi de ministrul Economiei, dupa ce a intarziat peste un sfert de ora, Andrei Carabelea se justifica in fata jurnalistilor ca nu a putut ajunge la timp pentru ca fusese cu ministrul intr-o vizita la o firma privata (fosta IVV) de pe strada Dumbravei, unde s-a creat un blocaj in trafic la intersectia cu b-dul General Nicolae Dăscălescu (la iesire spre Dumbrava Rosie), pentru ca in locul respectiv nu a fost amenajat un sens giratoriu.

Evident, remarca lui Carabelea era o critică cu trimitere directa la administratia Chitic, care nu si-ar fi facut treaba cum trebuie si ar fi lasat de izbeliste problemele din traficul rutier.

Intrebat ieri in conferinta de presa când va rezolva problema semnalata chiar de el, initial, Carabelea a dat din colt in colt. A spus mai intai ca va analiza in Comisia Rutiera, apoi va incerca sa obtina niste avize, fara sa indice un termen la care ar putea fi rezolvata problema despre care in campania electorala spunea ca ar fi una extrem de stringenta.

In cele din urma, presat de reporterul tvmneamt.ro, Carabelea a spus ca va face un sens giratoriu in maximum 3 luni, deci operatorii economici de pe str. Dumbravei, pot rasufla usurati. Primarul  se gandeste si la ei. Mai ramane de vazut cand va face parcurile alea industriale de sute de milioane de euro, pe care le-a promis tot in campania electorala.

Declaratia lui Carabelea despre sensul giratoriu, de la minutul 11:45:

Andrei Carabelea, primele declarații după câștigarea alegerilor la Piatra Neamț

Publicată de TVMneamţ.ro pe Marţi, 29 septembrie 2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Domnule Carabelea! Ati inceput prin a fi ipocrit….documentația pentru sensul giratoriu despre care vorbiti ( bld.General Dăscălescu cu str.Dumbravei ) a fost începută de aproximativ 2 luni ( când dumneavoastră nici nu știați dacă veți fi candidat ) și este în curs de finalizare….interesant este faptul că un jurnalist v-a adresat o intrebare cu privire la acest proiect ( despre care dumneavoastră habar nu aveti ) si ați dat deja termene….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.