O casa s-a facut scrum ieri, la limita judetelor Neamt si Harghita, dupa un incendiu izbucnit in jurul orei 17:30. O batrana a fost scoasa din flacari in ultima clipa. ”În data de 08.06.2021, în jurul orei 17:56, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Puntea Lupului, comuna Lunca de Jos din județul Harghita ( învecinată cu localitatea Huisurez, comuna Dămuc).

La locul solicitării s-au deplasat pompieri voluntari din cadrul SVSU Dămuc, Bicaz Chei,  Bicazu Ardelean și Bicaz cu trei autospeciale de stingere, pompieri militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Bicaz.

La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case construită din lemn, cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești.
Până la ajungerea forțelor de intervenție, din locuința cuprinsă de flăcări a fost scoasă de către fiul său o femeie în vârstă de 80 de ani.

Proprietarii locuinței (în vârstă de 80 și 82 de ani) au suferit atacuri de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SAJ dar au refuzat transportul la spital. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, transmite ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.