ISU Neamț a transmis mesaje prin RO ALERT pentru cetățenii din  Piatra-Neamț, Ceahlău, Dumbrava Roșie, Moldoveni, și Pângărați ca urmare a creșterii incidenței numărului de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

Atentie! Va reamintim ca in localitatea dumneavoastra incidenta  cumulata a cazurilor confirmate cu SARS-CoV-2 este de peste  3 la o mie de locuitori. Respectati masurile sanitare pentru a nu va pune viata dvs. sau a celor din jur in pericol. Purtati corect masca, acoperind nasul si gura. Pastrati distanta si evitati aglomeratiile. Mentineti igiena mainilor, evitati contactul cu suprafetele comune si dezinfectati-va dupa fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Incurajati-i si pe cei din apropierea dvs sa respecte cu strictete regulile! ISU NT ,este mesajul de alerta pentru localitatile vizate.

Conform cifrelor furnizate presei de Prefectura Neamt, rata de incidenta per total judet, este mai mica astazi, 2,26 la mie, fata de 2,36 cat a fost ieri, 5 noiembrie. Si in Piatra Neamt a scazut incidenta raspandirii comunitare, de la 5,10 ieri, la 4,93 astazi.

In judetul Neamt, astazi au fost raportate 79 de noi imblonaviri, cu jumatate mai putin fata de ultimele zile, cand erau raportate zilnic peste 100 de cazuri, chiar si 165, cate s-au inregistrat miercuri.

Iata incidenta raspandirii comunitare in judetul Neamt, pe fiecare localitate in parte:

INCIDENTA 06.11.2020

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.