Tarifele pentru parcările cu plată din Piatra Neamt se vor dubla incepand cu anul 2022, daca Proiectul de Hotarare initiat in acest sens, va trece de votul consilierilor locali in sedinta extraordinara de CL convocata pentru data de 30 decembrie.

De pe 21 decembrie, parcarile cu plata din Piatra Neamt au trecut in administrarea Parking SA, firma din subordinea primariei, care administreaza si parcarile de resedinta. Imediat dupa preluarea afacerii pe bani publici, adica a doua zi dupa semnarea contractului pe 21 decembrie, Parking a cerut primariei ajustarea tarifelor la parcarile cu ora, intrucat preturile actuale sunt la nivelul anului 2015. Mai jos, cererea Parking, inregistrata cu data de 22 decembrie si semnata de directorul Morosanu, care își demonstreaza astfel capacitatile manageriale de succes.

Astfel, Parking cere dublarea tarifelor, de la 1- 1,15 lei/ora cat sunt in prezent in functie de zona, la 2- 3 lei/ora.

Tarifele cerute de Parking, conform cerererii trimise catre primarie:

Printre alte motive invocate de Parking (firma condusa de Ionut Morosanu, specialist in achizitii de vopseluri) pentru dublarea tarifelor la parcarile cu ora, sunt si cresterea preturilor la utilitati sau la combustibili. Totodata, se vrea cresterea cifrei de afaceri. Mai jos, lista cu ”argumentele” transmise de Morosanu catre primarie:

De consemnat ar mai fi ca pana astazi, o firma privata (Xdatasoft) a facut față cu tarifele din 2015, insa cum au trecut parcarile in administrarea Morosanu&Co (Parking SA), afacerea devine nerentabila daca nu se dubleaza tarifele. Ramane de vazut câtă vopsea, si mai ales de unde, va achizitiona Parking in perioada urmatoare.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.