”Oana Bulai, blonda de la PSD, minte pentru că se vrea remarcată cu orice chip”, transmite Valentin Stavarache, liderul consilierilor judeteni PNL Neamt, dupa ce deputata PSD a acuzat guvernul liberal ca nu a dat nici un leu din fondul de rezerva pentru orasul Roman. Stavarache o acuza pe Oana Bulai de mincinua, pentru ca orasul Roman a primit de la guvern nu mai putin de 21 de miliarde de lei, cu doar cateva zile in urma. ”O nouă minciună marca PSD, promovată de Oana Bulai, care nu știe că municipiul Roman a primit, cu câteva zile în urmă, în data de 21 septembrie, nu mai puțin de 21 de miliarde de lei de la Guvernul României. În aceeași dată, premierul Florin Cîțu a semnat alocări bugetare pentru toate comunitățile locale din județul Neamț, fără să țină cont de apartenența politică a primarilor care le conduc.

Blonda de la PSD, cunoscută mai mult pentru ședințele foto de pe rețelele de socializare, se vrea remarcată cu orice chip și nu pierde niciun prilej de a se umple de ridicol.  Fără proiecte și idei concrete pentru nemțeni, incapabilă să citească o hotărâre de guvern, un act administrativ, protejata lui Ionel Arsene, deputata Oana Bulai, invadează spațiul public cu tot felul de minciuni.

Doamnei Oana Bulai ar trebui să i se reamintească permanent că practicile alocărilor discreționare a fondurilor sunt o marcă înregistrată a lui Ionel Arsene,  un președinte de consiliu județean interesat mai degrabă de propriile interese decât de binele colectiv, un personaj care nu s-a sfiit niciodată să șantajeze primarii PNL pentru a le aloca fonduri.

În concluzie, credem că doamnei Oana Bulai i s-ar potrivi o cu totul altă meserie, nicidecum deputat în Parlamentul României. Pentru asemenea demnitate, ai nevoie de știință, cunoaștere, prestanță. Iar ședințele foto, cu etalarea fustelor scurte, coafurii, și zâmbetului fals nu țin o veșnicie”, se arata in comunicatul semnat Valentin Stavarache Liderul consilierilor județeni ai PNL Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.