De Martisor, mai multe familii defavorizate din Piatra Neamt au primit un cadou la care, poate, au visat, ani de zile! O locuinta sociala. Consilierii locali au aprobat in sedinta de vineri a Consiliului Local Piatra Neamt lista cu persoanele care intrunesc conditiile pentru a se muta in casa noua. Este vorba despre 34 de familii care se vor putea muta in curand in blocul ce candva adapostea Caminul de Batrani din municipiul resedinta de judet. Imobilul a fost reabilitat si recopartimentat pe banii Primariei astfel incat acesta sa fie transformat in bloc de locuinte. Si institutii publice vor beneficia de cate o astfel de locuinta, in acelasi bloc sau in alte zone din oras unde Primaria detine apartamente din fondul locativ al municipalitatii. Reprezentantii acestora au solicitat locuinte pentru angajatii care, probabil, nu detin o locuinta personala in municipiul Piatra Neamt. Ca atare, Primaria, tot cu aprobarea Consiliului Local, a pus la dispozitia Consiliului Judetean, pentru SJU Neamt, o locuinta de serviciu. De asemenea, SC Publiserv, SC Salubritas, SC Perla Invest, Centrul pentru Cultura si Arte Carmen Saeculare cat si Politia Municipiului Piatra neamt sunt entitati carora li s-a acordat cate o locuinta de serviciu.

Raport de specialitate

”O serie de institutii publice au solicitat in repetate randuri atribuirea unor unitati locative aflate in proprietatea municipiului pentru a fi repartizate salariatilor proprii. In vederea sustinerii acestui demers reprezentantii instituitiilor respective au mentionat faptul ca intre salariatii proprii se regasesc un numar mare de tineri care nu detin locuinta, iar o parte dintre acestia se confrunta si cu problemele generate de efectuarea unei navete din localitati aflate la distante mari de municipiul Piatra Neamt”

Potrivit aceleiasi hotarari a Consiliului Local Piatra neamt, persoanele care au primit respectivele locuinte au termen de 10 zile calendaristice pentru a le prelua, de la data atribuirii acestora.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.