Deputatul PSD de Neamt, Ciprian Serban, declara dupa învestirea Guvernului Orban in Parlament, ca si de aceasta data, PNL a ajuns la putere numai prin trădare si ca liberalii au invins prin santaj si mita, iar singurii care au de pierdut sunt cetatenii Romaniei. ”Guvernul PNL-ist al lui Orban a avut nevoie de parlamentari de la toate formațiunile politice care au reprezentare în Parlament pentru a putea obține votul necesar învestirii! Cerșeala, lipsa de verticalitate, șantajul, mita, lipsa de mândrie a PNL, a lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis au învins, de data aceasta. Au avut susținerea trădătorilor valorilor social-democrației, care știu să lupte doar pentru propriul interes. România și cetățenii ei sunt singurii care pierd.

Aceasta este majoritatea pe care o are PNL în Parlament! O majoritate falsă, la limita inferioară, care aduce României un guvern total șantajabil! Trădătorii vor dori să fie plătiți imediat! Orban și oamenii lui vor trebui să achite o notă de plată uriașă pentru voturile primite. Românii vor achita această notă de plată.

Klaus Iohannis a reușit! Are din nou un guvern și redevine prim ministru din umbră! Vom simți cu toții, din plin, chiar de mâine, dușmănia purtată românilor de acest partid!

Toate partidele care l-au votat au renunțat la dreptul lor de a-i mai reprezenta pe cei care i-au propulsat în fotoliile din Parlament și pe care i-au mințit că se vor lupta pentru binele lor. Toate partidele care astăzi au votat Orban și-au vândut proprii candidați la Președinție!

Astăzi, prin votul dat în Parlament guvernului Orban, au recunoscut minciuna pe care au servit-o românilor în toată această perioadă. Nu exista USR, nu există ALDE! Acestea sunt sateliți ai PNL, care mințind românii de bună credință, acționează în interesul PNL.

Astăzi au învins. Este doar o luptă. Războiul pentru România continuă și nu vom permite îngenuncherea românilor onești și cinstiți! Vom lupta până la capat!”, spune deputatul nemtean, ca reactie la pierderea guvernului de catre PSD, in favoarea PNL.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.