Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț au depistat în flagrant delict 4 tineri care intenționau să comercializeze 50 de grame de cannabis.

Trei dintre aceștia au fost reținuți, iar față de al patrulea, minor, a fost dispusă măsura controlului judiciar. În seara zilei de 1 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamț, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, în timp ce desfășurau activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc.

Asupra acestora, au fost găsite aproximativ 50 de grame de cannabis. Ulterior, la domiciliile acestora, au fost efectuate trei percheziții, în urma cărora au fost ridicați 750 de lei, telefoane mobile, un cântar electronic precum şi aparate de mărunţit, folosite în activitatea infracțională. Trei dintre aceștia au fost reținuți pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, iar faţă de tânărul de 17 ani s-a dispus măsura controlului judiciar.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.