La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul  Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizaţi, de către o femeie de 63 de ani, cu privire la faptul că soțul său POPA IOAN, de 68 ani, a părăsit la data de 16 august a.c. în mod voluntar domiciliul din localitatea Trifești, cu intenția de a se deplasa cu bicicleta spre un imobil, pe care acesta îl deține, în municipiul Roman, fără a mai reveni la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1.90 metri, greutate –70 de kilograme, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, cu dentiție incompletă. Bărbatul nu prezintă semne particulare.

La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu o cămașă de culoare crem, pantaloni tip blug de culoare neagră, fiind încălțat cu pantofi tip sport de culoare albastru cu alb, pe cap purtând o șapcă din material textil de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Trifești și a municipiului Roman, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.