Administratorul unui magazin din Borlesti s-a ales cu dosar penal ieri, pentru 8 pachete de tigari pe care le avea la vanzare. Tigarile erau de contrabanda si au fost gasite de politisti in urma unui control, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În ziua de 05.12.2017, în urma unui control efectuat la unitățile comerciale de pe raza de competență, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au găsit160 țigarete, cu timbru fiscal aplicat de autorităţile din Republica Moldova, într-un loc destinat depozitarii produselor comercializate dintr-un magazin de pe raza localității.

În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de “colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia” prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal, iar țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. 8 pachete dosar penal și sunt alții care vând de ani de zile și care practic trăiesc din asta și nimeni nu vede și nu le face nimic!!!Acu de sărbători fac 400 de milioane vechi (așa se lauda) din vânzarea ilegală de petarde și artificii și iar nimeni nu vede și nu aude nimic!!!Asta e dreptatea în România !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.