Sindicatul Politistilor Europol Neamt anunta ca sindicalistii au fost invitati la discutii cu adjunctul sefului IPJ Neamt, comisarul sef Leonard Bibirig, insa acestia accepta invitatia, doar cu o singura conditie: la discutii sa asiste si presa. ”Către Șeful IPJ Neamț, Având în vedere Adresa dvs. Nr. 71415 din 23.04.2021 prin care mă invitați să mă prezint la sediul IPJ Neamț în perioada 27-29.04.2021, intervalul orar 10.00-16.00, în vederea realizării unui dialog cu conducerea inspectoratului cu privire la problematica de interes pentru organizația sindicală pe care o reprezint, solicit ca această activitate să se desfășoare cu participarea presei în ziua de 29.04.2021, ora 15.00, în sala de festivități a unității de poliție.

Pe cale de consecință, pentru o mai bună informare a opiniei publice, corectitudine și echilibru vă rog să adresați invitații reprezentanților mass-media din județ și nu numai”, transmite Europol Neamt sefului IPJ Neamt, prin vocea liderului Ioan Cănărău Ioan.

Reamintim ca relatiile dintre sindicalistii Europol Neamt, nemultumiti de conditiile de munca si conducerea IPJ Neamt, sunt destul de incordate dupa ce un protest al politistilor in fata Politiei Roman, a fost sabotat de conducerea institutiei. Mai multe detalii AICI

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.