Drept la replica la articolul RĂZBUNARE MAFIOTĂ LA NIVEL ÎNALT. CUM PLĂNUIA ARSENE SĂ-I FACĂ FELUL UNUI JURNALIST INCOMOD (Robert Iosub, jurnalist ziarpiatraneamt.ro): ”Foarte mulți oameni, în discuții private au astfel de moduri de exprimare și mai recent vedem aceste moduri de exprimare chiar în stradă. Cred că fiecare dintre noi cunoaștem cel puțin 10 persoane care au spus că ar da foc la cel puțin o instituție sau că ar rupe picioarele sau capul la vreun politician. Deci după analiza dumneavoastră ași putea concluziona că suntem o țară de interlopi foarte periculoși care vor sa mutileze sau să omoare oameni și să dea foc la clădiri.

Despre modul în care doresc eu personal să evoluez în zona media pot spune doar că în permanență cer tuturor să se dea banii publici de publicitate în funcție de o formula matematică, dacă se poate doar la cel mai bun, în funcție de rating, acoperire și orice vor ei. La ziarpiatraneamt.ro nu avem nevoie de ajutor sau intervenții din partea politicului ci doar de corectitudine bazată pe algoritmi matematici care să conțină criterii de performanță. Este suficient că prietenii noștri din zona politică sau instituțională sa impună corectitudinea că în rest nu este frică de vreo competiție bazată pe performanțe cu un alt concurent media.

În rest cine are date despre mine că aș fi avut alte pretenții decât corectitudine bazată doar pe performanțe, le recomand să se adreseze Poliției, DNA, Parchet, DIICOT, Trilicot și Piticot. Eu știu exact ce vorbesc și mai ales știu cât de expuși sunt politicienii la delațiuni, interceptări , scoateri din context ale discuțiilor și derapaje motiv pentru care nu am cum să fiu vreodată acuzat că am plănuit ilegalități deoarece nu am făcut așa ceva.

Încerc să înțeleg modul dumneavoastră de abordare a subiectelor și să vă respect opinia chiar dacă mie mi se pare tendențioasă, deviantă și scoasă din context dar suntem o țară liberă în care fiecare are dreptul la propria opinie și nu am de gând să vă încalc acest drept la fel cum sunt convins că nici dumneavoastră nu îmi veți încălca dreptul la replică exprimat mai sus.” Cu respect Iosub Robert

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Deontologia profesionala va obliga sa acceptati acest drept la replica, dar el nu are nicio replica la fondul problemei. Ba mai mult, incearca sa-i scuze pe politicieni si mai ales pe politicianul inculpat care-l finanteaza spunand ca „Eu știu exact ce vorbesc și mai ales știu cât de expuși sunt politicienii la delațiuni, interceptări , scoateri din context ale discuțiilor și derapaje..”. Adica fapta de o gravitate atat de mare e o scoatere din context sau un derapaj? Probabil v-ar fi placut ca planul sa fie dus la indeplinire, sa-l suprime pe jurnalist. Macar aceasta atitudine mafiota ar trebui sa va faca solidari in breasla, sa existe o linie rosie peste care nu se poate trece. Mai spune stimabilul „că fiecare dintre noi cunoaștem cel puțin 10 persoane care au spus că ar da foc la cel puțin o instituție sau că ar rupe picioarele sau capul la vreun politician. Deci după analiza dumneavoastră aș putea concluziona că suntem o țară de interlopi foarte periculoși care vor sa mutileze sau să omoare oameni și să dea foc la clădiri”. Da, asta suntem dar se impune o nuanta: suntem o tara condusa de interlopi periculosi, nu o tara de interlopi periculosi. Incercarile d-voastra de a manipula nu mai prind de multa vreme. Si nici zbaterea de a duce in derizoriu sau a devia de la subiect. Din ce am citit eu, care ma dau priceputa in ale juridicului, aici e vorba ca nevertebrata a tocmit pe cineva sa-l schilodeasca pe jurnalist, nu a spus prin separeele curtii berarilor ca l-ar schilodi. Doar ca intentia nu s-a materializat, facand astfel un bine si jurnalistului dar si instigatorului. Chiar daca si asta se pedepseste. Un jurnalist adevarat ar fi respins categoric orice implicare si (obligatoriu) ar fi declarat ca dezavueaza fara rezerve orice gest care inseamna intimidarea unui jurnalist. Atat daca declara, filosof ramanea. Dar e drept, ma refeream la ce ar trebui sa declare un jurnalist, dar aici nu e cazul.

  2. Cat de jos pot cobori unii politicieni ca sa ajunga acest Iosub fost paznic la lemne sa dea drept la replica in locul lor? Stiam ca Arsene o are purtator de cuvant pe mimoza de Husaru dar treaba pute atat de rau ca si fatuca aia se da la fund si apare salvatorul in spalat sosete, adica Iosub.
    Arsene, te paste puscaria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.