Nu mai putin de 50 de tineri talentati la muzica, pictura si desen au fost selectati din peste 200 de candidati inscrisi in programul Bursele stART si vor beneficia, timp de un an, de burse in valoare totala de 35.000 de euro pentru dezvoltarea talentului lor. Din comisia de selectie si validare au facut parte specialisti si profesori romani de arta, alaturi de reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale si ai celor doi parteneri ai programului, Provident Financial Romania si Școala de Valori.
Castigatorii desemnati in urma cu doar doua zile au varste cuprinse intre 14 si 18 ani si provin in cea mai mare parte din judetele Neamt, Valcea, Cluj, Olt, Suceava, Iasi si Bucuresti, in total fiind reprezentate 26 de judete. Tinerii talentati au avut posibilitatea sa afle despre program si despre importanta dezvoltarii abilitatii artistice pe paginile oficiale ale programului si din spoturile Pian, Pictura si Desen, care au inregistrat in total peste 1 milion de vizualizari pe YouTube in cele sase saptamani ale perioadei de inscriere. Castigatorii Burselor stART vor putea investi mai departe in dezvoltarea talentului lor, prin achizitionarea de materiale necesare, aprofundarea studiilor prin cursuri de specialitate, participarea la concursuri nationale si internationale sau realizarea de expozitii de pictura ori desen, respectiv de piese si compozitii care sa valorifice talentul muzical. Lista castigatorilor este disponibila pe paginile oficiale ale programului, pe www.ScoaladeValori.ro si www.Provident.ro.
Programul Bursele stART ofera 50 de burse anuale in valoare totala de 35.000 de euro, impartite astfel: 15 burse in valoare de 500 de euro acordate pentru pictura, 15 burse in valoare de 500 de euro pentru desen si 20 de burse in valoare de 1.000 de euro acordate pentru muzica.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.