Senatoarea PSD de Neamt, Emilia Arcan anunta ca se opune prelungirii starii de alerta in conditiile impuse de PNL si ca nu va vota propunerea guvernului in Parlament fara argumente stiintifice si fara un plan de redresare economica. ”Categoric, nu voi vota sub nicio formă prelungirea stării de alertă, așa cum își dorește PNL!

Nu voi vota în “orb” ce vrea PNL și președintele Iohannis, fără date epidemiologice concrete şi, mai ales, fără ca premierul Orban să vină cu planul relansării economice!

Trebuie urgent un plan de acțiune si masuri pe termen mediu si lung în domeniul sanitar pentru testarea populației, o condiție obligatorie pentru reîntoarcerea rapidă la muncă și reluarea activităților economice,

Trebuie luate măsuri urgente in domeniul economic și social, măsuri urgente pentru cetățeni și mediul de afaceri, măsuri urgente pentru protejarea puterii de cumpărare a românilor, măsuri urgente pntru păstrarea locurilor de muncă și limitarea efectelor crizei economice,…asta trebuie sa faca guvernul PNL!

Emilia Arcan enumera si efectele negative pe care o eventuala prelungire a starii de alerta le poate avea asupra societatii si economiei romanesti. ”Prelungirea stării de alertă pune definitiv pe butuci mii de firme şi produce sute de mii de şomeri; Antreprenorii sunt disperaţi de problemele cu care se confruntă; Guvernul PNL Orban s-a bătut cu pumnul în piept că din 15 iunie reporneşte zonele cele mai chinuite ale economiei, turism şi HORECA preşedintele le-a spus ieri, rânjind, NICHT.
Iată;
NU măsuri de susţinere fiscală,
NU credite bancare,
DA restricţii în continuare.
Încă 150 de mii de români riscă să rămână pe drumuri din cauza prelungirii stării de urgenţă. Nu sunt doar restaurante, cafenele, cofetării ori patiserii, sunt şi zeci de mii de furnizori din servicii, transport, agricultură sau alte domenii,

Acest lucru amplifică criza şi ne duce la milionul de şomeri până în luna iulie!

Am înţeles ce-şi doresc românii şi eu nu voi fi părtaşă la jocurile meschine ale PNL, care sunt ascunse sub umbrela pandemiei și niciodată nu voi accepta ca drepturile românilor să fie călcate în picioare!” mai spune Emilia Arcan.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Nu ve ți vota în orb ce dorește PNL dar se pare că sunteți oarbă și nu vedeți care i situația epidemiologică in tara.Nu vom putea impune în continuare măsurile care sa limiteze răspândirea virusului o vom ține așa până în toamnă când situatia se va acutiza.Rand pe rand va mai cădea câte o fabrică,nu se va deschide bine spitalul pt non covid că va izbucni un nou focar.Daca am avea înțelepciunea de a respecta regulile recomandate de specialiști alta ar fi situația.La noi totul e contestat,la alții se poate.Opozitia suferă că a pierdut supremația și atunci se răzbună pe viața oamenilor reinventând Parlamentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.