O femeie din comuna Bîrgăuani, dată disparuta de sotul ei pe 27 iunie, a fost gasita 3 zile mai tarziu, in aceeasi localitate, intr-o zona cu vegetatie abundenta, stand cel mai probabil ascunsa in toata aceasta perioada. Localnicii spun ca femeia ar suferi de anumite tulburari de comportament si ar mai fi parasit domiciliul, pe fondul deselor conflicte conjugale pe care le-ar avea cu sotul ei. ”Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au depistat femeia de 33 de ani, din localitatea Bîrgăuani, dispărută la data de 27 iunie 2020.

La data de 30 iunie a.c., în urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, a fost depistată femeia de 33 de ani, dispărută la data de 27 iunie a.c., într-o zonă cu vegetație abundentă de pe raza localității Bîrgăuani

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 28 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat de 37 de ani, din Bîrgăuani, despre faptul că, la data de 27 iunie a.c., concubina sa COSTACHE GABRIELA, de 33 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.