Strada Izvoare din Piatra Neamt, administrata de Consiliul Judetean Neamt, zace sfărâmată de ani de zile, desi este una dintre strazile cele mai circulate din oras. Spre disperarea soferilor si a locuitorilor din zona, periodic, de la varful CJ Neamt au venit doar promisiuni marca Arsene & Propaganda. In realitate, locul a ramas la fel, nu s-au gasit resurse nici macar pentru niste petice de asfalt.

Dar nu-i bai! Arsene promite ca se va bate ca un leu pentru Autostrada Moldovei. Cat a fost PSD la guvernare si Arsene de-a dreapta lui Dragnea, nu s-a facut niciun metru de autostrada. Acum, brusc, mai marele PSD-istilor nemteni vrea autostrada, asa ca s-a intalnit cu reprezentantii Asociației „Moldova vrea Autostradă“. Dupa intalnire, Arsene anunță ca va lupta cu toata forta pentru ceea ce PSD nu a reusit sa faca nici cand avea tara toata la picioare. ”Voi acționa cu toată forța pentru a porni realizarea acestei autostrăzi, care, după cum se vede, nu prezintă interes pentru actuala guvernare. Dacă PNL ar fi fost interesat să scoată Moldova din sărăcie, nu ar fi amânat realizarea autostrăzii și nu ar fi pus toate piedicile posibile, pentru a întârzia proiectul (…) Voi lupta pentru a lega zona noastră de Vestul României și de țările dezvoltate! Moldovenii trebuie să aibă o autostradă care să îi conecteze la zonele cu potențial economic crescut!”, scrie Arsene pe facebook.

Printre alte ”realizari” ale presedintelui CJ Neamt, amintim:

-Spitalul mobil Covid de la Letcani, in valoare de peste 10 milioane de euro, care zace in paragina de peste un an

-DN 15 Bicaz Poiana Largului, drum pe care se circula cu mare dificultate chiar si astazi, dupa 3 ani de la inceperea lucrarilor atribuite ilegal firmei lui ”cumătru”

-Axialul (drumul judetean dintre Izvorul Muntelui si Durau) care a fost inaugurat in campania electorala pentru alegerile locale, desi nu este deschis circulatiei publice nici astazi

-Podul de la Luțca, la care se lucreaza de un an de zile, fara sa se stie clar cand va fi redeschis circulatiei

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.