Scene demne de celebrul joc GTA (Grand Teft Auto) ieri la Targu- Neamt. Un barbat in varsta de 33 de ani din Targu- Neamt a fost urmarit de politisti minute bune pe sosea dar si pe campuri din apropierea orasului in cele din urma fiind capturat dupa ce politistii au tras focuri de avertisment. Acesta fugea pentru ca nu avea permis de conducere.

Comunicat IPJ Neamt: În ziua de 19 noiembrie a.c., polițiștii Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu Neamţ, fiind în serviciul de patrulare pe strada Unirii, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care circula spre localitatea Boiștea și a cărui conducătorul auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea cu viteză sporită.

Polițiștii au urmărit acest autoturism, pe care l-au blocat pe strada Tăbăcari din Târgu Neamţ și au reușit să prindă conducătorul auto, care a încercat să se sustragă controlului, fugind pe un teren viran.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din Târgu Neamț, în urma verificărilor efectuate stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere.În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.