Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, anunta ca Guvernul a adus o completare la PNDL (Programul Naţional de Dezvoltare Locală), prin care primarii pot obtine fonduri si pentru reabilitarea sau extinderea sistemelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale. ”PSD – ALDE reconstruiește România, le oferă primarilor o nouă oportunitate: bani de la bugetul statului pentru finanţarea construirii, modernizării, reabilitării sau extinderii sistemelor de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale.

Legea prin care sunt aduse completări la Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 28/2013 pentru aprobarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală a fost adoptată. Prin urmare, autorităţile administraţiei publice locale pot accesa fonduri pentru alimentarea cu gaz și electricitate.

Impactul masiv al PNDL în dezvoltarea comunitățile românești nu poate fi contestat. La nivelul ţării, se derulează acum investiţii în infrastructură de peste 10 miliarde de euro, traduse în 12.681 de obiective.

Sper ca primarii din județul Neamț să profite de această nouă șansă și să contribuie, alături de Guvern, la ridicarea nivelului de trai al românilor”, precizeaza Ionel Arsene intr-un anunt pe pagina lui de facebook.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.